Carpetvista

Carpetvista är ett företag som säljer handknutna mattor på nätet. Genom att använda sig av internet så kan företaget sälja mattor av hög kvalitet till mycket låga priser. Carpetvista startade i juni 2005 och efter en snabb expansion så är det numera världens största mattbutik.

Sortiment

Carpetvista tillhandahåller marknadens största utbud av handknutna mattor. Du kan i lugn och ro bläddra igenom sortimentet av mattor i olika storlekar och kategorier. Det finns fler än 110 000 mattor att välja bland, allt från nomadmattor och klassiska mattor till moderna mattor och exklusiva silkesmattor.

Att handla hos Carpetvista

Att handla mattor över nätet innebär en stor fördel. Man kan enkelt titta igenom sortimentet i lugn och ro hemma. För småbarnsfamiljen är det underbart att slippa dra med ungarna till stadens mattbutik och alla andra stressade människor som har fullt upp om dagarna behöver inte klämma in ytterligare en sak i vardagens pressade schema utan kan istället sitta framför datorn och kolla efter mattor när tid finns.

Beställ mattor här:

Det är tryggt och säkert att handla mattor online hos Carpetvista. Företagets medarbetare har en hög kompetens och långvarig erfarenhet av handel med mattor. De har ett nära samarbete med inköpare i länder som Kina, Nepal, Pakistan, Iran och Indien. Mattorna väljs ut med noggrannhet och stor omsorg. Mattorna kontrolleras också noga såväl vid fotograferingen som vid distributionen från lagren. För säkra betalningar samarbetar Carpetvista med Handelsbanken och för snabba leveranser samarbetar de med UPS.

Alla priser hos Carpetvista inkluderar moms, frakt och eventuella tullavgifter. Mattorna som visas i butiken finns för omgående leverans. Ifall du handlar för under 2 500 kronor är ordern fraktfri och om du handlar för mer än 2 500 kronor betalar du 150 kronor i frakt. Mattorna levereras med UPS/DHL under vardagar direkt hem till din dörr. Leveranstiden beräknas till 1-3 dagar. Hos Carpetvista har du alltid 30 dagars öppet köp. Alla produkter har dessutom en garanti som gäller i ett år från det datum då varan levererats. När det gäller betalning kan du välja mellan att betala direkt via kreditkort, vilket gör att varorna levereras snabbare. Du kan också välja förskottsbetalning eller att betala i efterskott med faktura. Med faktura kan du också välja att delbetala.

Beställa mattor hos Carpetvista – steg för steg

  • Du börjar med att gå in på Carpetvistas hemsida och letar upp den eller de mattor du vill beställa. Bredvid mattan finns det en knapp bredvid priset där det står ”köp”. Klicka på knappen för att lägga mattan i din kundvagn.
  • När du har alla mattor du vill beställa i din kundvagn så går du till kassan genom att klicka på knappen ”gå till kassan” som finns under mattorna i din kundvagn.
  • Om du är ny kund så får du registrera dig som kund genom att fylla i dina personuppgifter. Har du handlat tidigare loggar du in med din e-post och lösenord. När du är klar klickar du på knappen ”fortsätt”. Fraktavgift beräknas ut och visas på sidan.
  • På sista steget väljer du betalningssätt. Du kan använda dig av kreditkort, förskottsbetalning eller faktura. Så fort betalningen är mottagen av Carpetvista så skickas mattorna hem till dig.
  • Beställ mattor här: