Randiga mattor

Randiga mattor

Randiga mattor är bland de populäraste mattorna som folk köper. Med en randig matta får man så många möjligheter att inreda sitt rum, färgkombinationerna gör att man kan hitta en matta som passar till vilket rum som helst.

Beställ randiga mattor här:

Att inreda med mattor är ett utmärkt sätt att lyfta upp ditt rum. Du kan inreda ditt rum diskret eller starkt. Mattor hjälper till att göra rummet mer personligt och så att allt hänger samman. Det är inte så mycket du kan göra åt väggarna förutom att måla dem med en ny färg, men med hjälp av en ny matta kan du förändra ett rums utseende. Välja en bred eller smal matta, tjock eller tunn, rektangulär eller rund, de finns i så många former.

En matta hjälper till att hålla ett rum varmt. Trägolv är kalla på vintern, och att gå på en mjuk matta på morgonen istället för på ett kallt golv. Att gå på en mjuk matta på morgonen är mycket skönare än att gå omkring på ett kallt golv. Min ofärdiga källare har flera mattor som ligger tätt,tätt intill varandra, så jag kan från egen utsago hur mycket bättre det är att gå på mjuka mattor istället för på ett hårt cementgolv.

Du kan använda mattor för att skapa ett tema för rummet. Ge rummet lite karaktär eller använd mattor för att dela upp ett stort rum till olika sektioner.

Mattor är också ljuddämpande. Dem hjälper dig att bli av med ekon och minskar knakandet i ekgolv. De hjälper till att absorbera och minska ljud som kan uppkomma.

Om du har barn, så kommer du vara glad att ha en tjock matta som hindrar ditt barn från att ramla och slå sig illa. Att trilla på ett hårt golv istället för på en matta kan göra ordentligt ont. När småbarn börjar lära sig gå, så kommer de trilla omkull gång på gång. Deras nackmuskler är inte tillräckligt starka vid den åldern, så när de ramlar så har deras huvud en tendens att träffa golvet. Att ha en randig matta hjälper ditt barn att inte slå sig så hårt.

Beställ randiga mattor här: