Meny StÀng

Randiga mattor

Randiga mattor Àr bland de populÀraste mattorna som folk köper. Med en randig matta fÄr man sÄ mÄnga möjligheter att inreda sitt rum, fÀrgkombinationerna gör att man kan hitta en matta som passar till vilket rum som helst.

Att inreda med mattor Àr ett utmÀrkt sÀtt att lyfta upp ditt rum. Du kan inreda ditt rum diskret eller starkt. Mattor hjÀlper till att göra rummet mer personligt och sÄ att allt hÀnger samman. Det Àr inte sÄ mycket du kan göra Ät vÀggarna förutom att mÄla dem med en ny fÀrg, men med hjÀlp av en ny matta kan du förÀndra ett rums utseende. VÀlja en bred eller smal matta, tjock eller tunn, rektangulÀr eller rund, de finns i sÄ mÄnga former.

HÀr kan du köpa randiga mattor:

Mattor hos Mattconcept
 • Mattor hos MattConcept
 • Massor av mattor till bra priser.
  90 dagars öppet köp.
  Gratis retur.
 • BestĂ€ll online:
Mattor hos Trendrum
 • Mattor hos Trendrum
 • I Trendrums sortiment finns mĂ€ngder med prisvĂ€rda, högkvalitativa samt riktigt billiga mattor för alla rum och hem.
 • BestĂ€ll online:
Mattor hos Home By Sweden
 • Mattor hos Home By Sweden
 • Gör ditt hem vackrare med mattor frĂ„n kĂ€nda varumĂ€rken. Snabb leverans. 30 dagars öppet köp.
 • BestĂ€ll online:

En matta hjÀlper till att hÄlla ett rum varmt. TrÀgolv Àr kalla pÄ vintern, och att gÄ pÄ en mjuk matta pÄ morgonen istÀllet för pÄ ett kallt golv. Att gÄ pÄ en mjuk matta pÄ morgonen Àr mycket skönare Àn att gÄ omkring pÄ ett kallt golv. Min ofÀrdiga kÀllare har flera mattor som ligger tÀtt,tÀtt intill varandra, sÄ jag kan frÄn egen utsago hur mycket bÀttre det Àr att gÄ pÄ mjuka mattor istÀllet för pÄ ett hÄrt cementgolv.

Du kan anvÀnda mattor för att skapa ett tema för rummet. Ge rummet lite karaktÀr eller anvÀnd mattor för att dela upp ett stort rum till olika sektioner.

Mattor Àr ocksÄ ljuddÀmpande. Dem hjÀlper dig att bli av med ekon och minskar knakandet i ekgolv. De hjÀlper till att absorbera och minska ljud som kan uppkomma.

randig matta

Om du har barn, sÄ kommer du vara glad att ha en tjock matta som hindrar ditt barn frÄn att ramla och slÄ sig illa. Att trilla pÄ ett hÄrt golv istÀllet för pÄ en matta kan göra ordentligt ont. NÀr smÄbarn börjar lÀra sig gÄ, sÄ kommer de trilla omkull gÄng pÄ gÄng. Deras nackmuskler Àr inte tillrÀckligt starka vid den Äldern, sÄ nÀr de ramlar sÄ har deras huvud en tendens att trÀffa golvet. Att ha en randig matta hjÀlper ditt barn att inte slÄ sig sÄ hÄrt.

Recension:

Randiga mattor
Betygsatt av: Mattor.nu
Betyg: 4.7/5

Dela med dina vÀnner